• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Vasárnap ismét játszás lesz! Ezúttal amerikai izomautókkal gyürkőzünk egymásnak, de remélhetőleg ugyanolyan izgalmakban lesz részünk, mint az eddigi versenyeken.
Mindenki megtalálhatja a maga mumusát, tehát ha tetszenek Amerika "muscle" szörnyetegei, itt a helyed!  

Pályák

A verseny 3 futamból áll, a játék pontozását használjuk, a legrosszabb eredménye pedig mindenkinek kiesik. Fontos, hogy a verseny eredményét a kis dobogó ikonra kattintva a verseny után jegyezzétek fel, és a visszajátszást mentsétek (lehet, hogy verseny közben más eredményt láttok)!
 

1. Road Curse Daytona

A tervezett versenytáv 10 kör.


2. Fuji Speedway GT

Ezen a pályán 11 kört teszünk meg


3. Grand Valley Speedway

A verseny 10 körből áll majd

Verseny beállítások

A TCS és ABS kivételével minden segítség ki lesz kapcsolva, a szokásostól eltérő módon a Grip Reduction... "Low" üzemmódban működik.
A büntetés mértéke gyenge (weak penalty), és a rongálódás módja enyhe (damage: light).


Kocsik és gumi

A vasárnapi versenyen amerikai autókkal indulhatsz. A lóerőkorlát 443 bhp, és az autónak el kell érnie a 1414 kilogrammos súlyt! Továbbá a versenyen nem indulhat az 1969-es Chevrolette Corvette Convertible!

Ezen a versenyen a legjobb használható gumi Sport: Soft. Az autó tuningolható, szabadon beállítható, de ezúttal légterelők használata (GT Auto) nem engedélyezett! 
A járgányok az agresszívebb gázadásra kellemetlenül reagálhatnak (úgy kiteszi a fenekét, mint a legrosszabb ****), de szükség esetén ez a "probléma" a TCS állításával orvosolható.

Mik a szabályok?

A versenyek előtt 10 perc egybefüggő gyakorlás/pihenés/időmérés kap helyet, a legjobb idők szerinti sorrendben áll össze a rajtrács!
Bárki jöhet, aki kedvet érez egy izgalmas versenyre, garantáltan találsz majd játszótársat! Ami viszont fontos, hogy más játékát ne rontsuk el! Enyhe ütközések fej-fej mellett haladva beleférnek, de nem szabad leszorítani a másik versenyzőt. Kanyarban a belső íven haladó előnyt élvez.

Fontos, hogy ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább hagyj hosszabb féktávot, ez különösen igaz a rajt utáni első kanyarokra - biztos, hogy nem az elején dől el a verseny. Ha mégis megtörtént a baj, engedd vissza a rosszul járt társadat - még ha a teljes mezőny is lehagy!
Figyeld, hogy ki halad mögötted a versenyben, és lekőrözésnél légy előzékeny. Ha elhagytad a pályát, a pálya vonalával párhuzamosan térj vissza, és a rosszabb íven gyorsulj fel!

Előfordulhatnak olyan jellegű technikai akadályok, melyek ütközéshez vezetnek. Tehát ha valaki neked megy, ne feltételezz szándékosságot. Ha nem enged vissza, és folyamatosan gonoszkodik (több embert durván kilök), azt kérem jelezzétek, hogy legközelebb ne legyen vele probléma.

A versenyt a host, a Lounge tulajdonosa indítja: NE menj a Start Race-re, az alapértelmezett a "Free Run" - itt történik az időmérés.
Előfordulhat, hogy valami elkerülte a figyelmem, vagy akad valami, ami a versenyt jobbá teheti - ne tartsd magadban!

Jelentkezés, online

A versenyre vasárnap 18:00-kor lehet belépni, körülbelül 18:20-kor indul az első futam, időben körülbelül másfél óra kell a teljes kiírás teljesítéséhez. A csapat két részre oszlik, ahhoz kell majd csatlakozni, aki a divíziód #1. szervezője - ezt legkésőbb a jelentkezés lezárásakor, azaz vasárnap 14:00-kor kiírom majd ide.

A verseny hostja fel fog venni a barátlistájára - kérném, hogy hozzászólásban PSN azonosító megadásával jelezd a részvételed! A verseny eléréséhez a játék fő képernyőjén válaszd a Community-t, keresd meg a szervezkedő nevét, és válaszd a Lounge (csésze) ikont.

Ahhoz, hogy a verseny problémamentesen, sok jelentkező mellett is működjön, szükség van tehát még egy szervezőre - kérném, hogy aki vállalná játékostársai versenyének beállítását, jelezze!
Bármikor felléphetnek technikai gondok, közbejöhet valami, így lehetőség szerint mindkét csoportban célszerű, ha van egy-egy tartalékos szervező is, ha úgy érzed be tudod állítani a versenyt, mindenképp jelentkezz tartalék hostnak! (A #2. szervező is vegyen fel mindenkit, és ha gubanc esetén jelzést kap a főszervezőtől, értesítse a mezőny tagjait, hogy nála a verseny.)

Ha olyan valaki lép be a versenyre, aki nincs az alábbi listán, azt figyelmeztessük, hogy ez zártkörű muri, ha nem tágít, a nevére lépve ki lehet tessékelni (kick). Ugyanez vonatkozik arra, aki kétszer elindítja a versenyt.
Segítség a beállításokhoz:  https://granturismofever.hu/online-beallitasok

A verseny alatt az alapértelmezett kommunikáció legyen szöveges, mert a hang alapú chat nem biztos, hogy mindenkinél zökkenőmentesen működik. (Nekem nincs headsetem, és nem hallok mindenkit.)
Előfordulhat, hogy nem tudsz csatlakozni, esetleg menet közben leesel a szerverről, sajnos az ellen nem tehetünk semmit, de mindenképp számoljatok ezzel előre!

Nyeremények

A győztes Juan Pablo Montoya NASCAR autóját kapja (alapvetés szerint ha két mezőny lenne az a győztes, aki a legtöbb pontot éri el - ebben minden futam számít - pontegyenlőség esetén mindkét győztes megkapja a kocsit). A nyereményt a7409184997 versenytársunk ajánlotta fel, Ő fogja átküldeni!

Résztvevők

Quentaro81 ( #1. szervező )
doptee  ( #2. szervező !!! )
Szili028_HUN
keusch1968
zsozso1971
zomimi78
perrel
viti74
Racer-6-Csabi
mazso
hun_smith 
rumi69
samano123
bnorbert08
vinee77
MessIni_91
KyserSoze576
madzagjohnny82

A jelentkezést lezártam! Mindenkit felveszek. Technikai nehézségek előfordulhatnak, emiatt nem érdemes idegeskedni.

Frissítés: FONTOS!
A súlyhatár módosítva 1414 kg-ra. A Corvette Z06 így engedélyezett!
A két esélyes autó a képen látható Chevrolette Camaro SS '10 és a Chevrolette Corvette Z06 (C5) '04! Majd egy újabb, külön alkalommal lesz egy klasszikus izomautó párbaj is - ahol a régi gépek szerelmesei kiélhetik magukat!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet