• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Pénteken egy hosszabb lélegzetvételű versenyre kerítünk sort - az eredeti tervem csak annyi volt, hogy bohóckodunk valamit, ezúttal egyetlen mezőnnyel, hogy kiderüljön javult-e a rendszer.
Ám Xeroxnak jobb ötlete támadt, és végül részletesen kitalált egy feelinges futamot a De la Sarthe pályán - nemcsak a versenytáv számít eddig egyedülállónak - 28 kört megyünk - de bizony ezalatt a verseny alatt besötétedik, majd a hajnalt is megcsodálhatjuk, és az időjárás is tartogathat meglepetéseket!

Tehát mindenképp érdemes jelentkezni, mert helyezéstől függetlenül minden bizonnyal nagy élményben lesz részed! Ezúttal is igyekeztünk úgy kitalálni a versenyt, hogy mindenki számára tartogasson izgalmakat, és az autó megadásánál a remekül kezelhető rally géposztályra esett a választás!

Célunk, hogy mindenki jól érezze magát, és megméressék a hasonló képességűek ellen, azonos (előre megszabott) feltételek mellett.

Eddig nem éreztél késztetést a csatlakozásra?
Most itt egy kis motiváció az esemény fő-fő szponzorának köszönhetően, aki ezúttal  a7409184997 ! Értékes nyereményautók várnak!

Xerox (zomimi78) kiírása:

Ez egy 2 órás hosszútávú verseny lesz, amit Le Mans-ban fogunk lezavarni változó napszak, és időjárás mellett 28 kört kell megtennünk. Ha az eső közben el kezd esni, úgy körönként még 1 percet kell rászámolni az egyébként száraz aszfalton megfutható 4:30-as köridőkre. 

Rally osztályú autókkal megyünk, csak prémium kategóriás járgány hozható. Ilyet a Loeb-es Special Event-ért kapni is lehet, de az egyik Seasonal Event teljesítéséhez is szükséges - bőven visszahozza az árát!
Az újonnan vásárolt WRC autókban olajcserén kívül nem kell semmi. A lóerőhatár 345le, a súly 1230kg.

A szobát 18:30-kor nyitom, a verseny pedig 19:00-kor indul. zomimi78-hoz kell jelentkezni!
A játékban az időpontot 17:30-ra állítottam 6x-os gyorsítással, ez azt jelenti, hogy naplementében rajtolunk (nagyon szép lesz) nagyrészt éjszaka fogunk versenyezni, és hajnalban lesz a finis.

Az eső nagyon zavaró tényező lehet, és ha elkezdett esni, az nem jelenti azt, hogy 2 kör múlva nem áll el! Nem kell azonnal kimenni kereket cserélni. Bokszutcába hajtásnál automatikusan felkerül a gép szerint megfelelő gumi.

Az összes többi beállítás, a már megszokott vasárnapi versenyek szerint lesz belőve! (ezt az aktuális vasárnapi kiírásban is megtaláljátok - például fair play-re vonatkozó elveket...)
Leginkább azok jelentkezzenek, akik biztos tudnak legalább 2 órát versenyezni folyamatosan. Egyébként kb. ennyi szokott lenni a vasárnapi 3 verseny össz-vissz.

Q:
Egyetlen mezőny lesz
- tehát a résztvevők száma legfeljebb 16 fő! Pontosan ezért fontos, hogy tudd hová jelentkezel: ha menet közben kilépsz, mert meguntad, azzal valakinek elveszed az indulási esélyét, aki becsülettel végigversenyezné a távot!

Most sajnos fokozottan ki kell hangsúlyozni, hogy felléphetnek technikai nehézségek, ám ez ne tántorítson el az indulástól: Egy ilyen verseny gyakorta izgalmasabb, mintha tévében néznéd, és a változó körülmények igazi effekt-orgiát varázsolnak a képernyőre, még tűzijátékban is lesz részünk - tehát ha a gép ledob, gyere vissza nézőnek, és drukkolj... nekem!! :)

Nyeremények

Mivel ezúttal egy mezőny indul, a nyereményautó intézménye is visszatér életünkbe! a7409184997 versenytársunk felajánlásának köszönhetően az első három helyezett díjat kap!

1. 
Peugeot 908 hdi fap- total 0.0 km
2. 
Suzuki Sx4 WRC LAX-447
3. 
Mercedes Benz 190e 2.5- 16 Evo II Touring Car 92

Résztvevők:

zomimi78 (szervező)
Quentaro81 (tartalék szervező)
viti74
perrel
Baxyflash
zsozso1971
a7409184997
Racer-6-Csabi
sada1990
hun_smith (??)
balu-09

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet