• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Elérkezett az idő, hogy egy laza mozdulattal lerántsam a leplet a titokról, melynek felfedésére mindenki vár: milyen verseny lesz vasárnap?
Ezen a hétvégén igazán kezes francia jószágokat terelgetünk, kellemes városi környezetben! Mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, és várhatóan szép, szoros, izgalmakban gazdag csatát vívunk majd!
Célom az, hogy mindenki jól érezze magát, és megméressék a hasonló képességűek ellen, azonos (előre megszabott) feltételek mellett.

Pályák

A verseny 3 futamból áll, a játék pontozását használjuk, a legrosszabb versenye pedig mindenkinek kiesik. Fontos, hogy a verseny eredményét a kis dobogó ikonra kattintva a verseny után jegyezzétek fel, és a visszajátszást mentsétek!


1. Cote d' Azur (Monte Carlo )

A tervezett versenytáv 10 kör.
 

2. Special Stage Route 5

Ezen a pályán 12 kört teszünk meg
 

3. Rome

A verseny 15 körből áll majd
 

Verseny beállítások

Az ABS kivételével minden segítség ki lesz kapcsolva, a Grip Reduction... "REAL" üzemmódban működik.
A büntetés mértéke gyenge (weak penalty), és a rongálódás módja enyhe (damage: light).
 

Kocsik és gumi

A vasárnapi versenyen a következő premium francia autókkal indulhatsz:
Citroen C4 Coupe 2.0 VTS ; Peugeot 207 GTI ; Peugeot 307CC premium AVN ; Renault Megane Sport
A lóerőkorlát 285 bhp, és az autónak el kell érnie a 1200 kilogrammos súlyt! FONTOS: az autó idővel erősödik, így már a felkészülés során célszerű ráhagyni néhány lóerőt, illetve több tuning alkatrészt megvásárolni!

Ezen a versenyen bármilyen gumi használható. Az autó tuningolható, szabadon beállítható, de légterelők használata (GT Auto) nem engedélyezett!
 

Mik a szabályok?

A versenyek előtt 10 perc egybefüggő gyakorlás/pihenés/időmérés kap helyet, a legjobb idők szerinti sorrendben áll össze a rajtrács!
Bárki jöhet, aki kedvet érez egy izgalmas versenyre, garantáltan találsz majd játszótársat! Ami viszont fontos, hogy más játékát ne rontsuk el! Enyhe ütközések fej-fej mellett haladva beleférnek, de nem szabad leszorítani a másik versenyzőt. Kanyarban a belső íven haladó előnyt élvez.

Fontos, hogy ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább hagyj hosszabb féktávot, ez különösen igaz a rajt utáni első kanyarokra - biztos, hogy nem az elején dől el a verseny. Ha mégis megtörtént a baj, engedd vissza a rosszul járt társadat - még ha a teljes mezőny is lehagy!
Figyeld, hogy ki halad mögötted a versenyben, és lekőrözésnél légy előzékeny. Ha elhagytad a pályát, a pálya vonalával párhuzamosan térj vissza, és a rosszabb íven gyorsulj fel!

Előfordulhatnak olyan jellegű technikai akadályok, melyek ütközéshez vezetnek. Tehát ha valaki neked megy, ne feltételezz szándékosságot. Ha nem enged vissza, és folyamatosan gonoszkodik (több embert durván kilök), azt kérem jelezzétek, hogy legközelebb ne legyen vele probléma.

A versenyt a host, a Lounge tulajdonosa indítja: NE menj a Start Race-re, az alapértelmezett a "Free Run" - itt történik az időmérés.
Előfordulhat, hogy valami elkerülte a figyelmem, vagy akad valami, ami a versenyt jobbá teheti - ne tartsd magadban!
Ahrweiler - Street.jpg

Jelentkezés, online

A versenyre vasárnap 18:00-kor lehet belépni, körülbelül 18:20-kor indul az első futam, időben körülbelül másfél óra kell a teljes kiírás teljesítéséhez.
A csapat két részre oszlik, ahhoz kell majd csatlakozni, aki a divíziód #1. szervezője - ezt legkésőbb a jelentkezés lezárásakor, azaz vasárnap 14:00-kor kiírom majd ide.

A verseny hostja fel fog venni a barátlistájára - kérném, hogy hozzászólásban PSN azonosító megadásával jelezd a részvételed! A verseny eléréséhez a játék fő képernyőjén válaszd a Community-t, keresd meg a szervezkedő nevét, és válaszd a Lounge (csésze) ikont.

Ahhoz, hogy a verseny problémamentesen, sok jelentkező mellett is működjön, szükség van tehát még egy szervezőre - kérném, hogy aki vállalná játékostársai versenyének beállítását, jelezze!
Bármikor felléphetnek technikai gondok, közbejöhet valami, így lehetőség szerint mindkét csoportban célszerű, ha van egy-egy tartalékos szervező is, ha úgy érzed be tudod állítani a versenyt, mindenképp jelentkezz tartalék hostnak! (A #2. szervező is vegyen fel mindenkit, és ha gubanc esetén jelzést kap a főszervezőtől, értesítse a mezőny tagjait, hogy nála a verseny.)

Ha olyan valaki lép be a versenyre, aki nincs az alábbi listán, azt figyelmeztessük, hogy ez zártkörű muri, ha nem tágít, a nevére lépve ki lehet tessékelni (kick). Ugyanez vonatkozik arra, aki kétszer elindítja a versenyt!
Segítség a beállításokhoz: https://granturismofever.hu/online-beallitasok

A verseny alatt az alapértelmezett kommunikáció legyen szöveges, mert a hang alapú chat nem biztos, hogy mindenkinél zökkenőmentesen működik. (Nekem nincs headsetem, és nem hallok mindenkit.)
Előfordulhat, hogy nem tudsz csatlakozni, esetleg menet közben leesel a szerverről, sajnos ez ellen semmit sem tehetünk, de mindenképp számoljatok ezzel az eshetőséggel!
 

Nyeremény

Ezen verseny kiagyalója, Keusch1968 felajánlotta a győztesnek Citroen C4 WRC típusú járgányát - köszönet érte! Ezt alapértelmezés szerint a legtöbb pontot elérő versenytársunk kapja, ám pontegyenlőség esetén a két divízió győztes egy megbeszélt időpontban (és pályán, a versenynél használt autójával) kiállhat a nyereményért...
Akár úgy is dönthet a pontozásban győztes, hogy nem kéri a nyereményt, hanem kiáll egy szemtől szembeni ütközetre másik divízió béli társával - és az ottani első helyezett kapja a díjat!

 

Résztvevők

A.) divízió

doptee - #1. szervező
zomimi78 - tartalék szervező
madzagjohnny82
Zsozso-HUN
samano123
mazso
Norcsezorino
a7409184997
Racer-6-Csabi
csikuuka
kurucka

B.) divízió

Quentaro81 - #1. szervező
zsozso1971 - tartalék szervező
viti74 
etyracing
Mayairszabi
mclanekris
keusch1968
feco555hun
Szili028_HUN
Hun_Smith
Szeki-mester
MessIni_91
vinee77
Temperature07

Tehát a saját divízió 1. szervezőjével kell barátkozni, az Ő Lounge-ába kell belépni VASÁRNAP 18:00-kor 
A jelentkezést LEZÁRTAM!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet