• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Még mielőtt fejemet veszik, gyorsan meghirdetem az eheti főeseményt, a mi kis jól megszokott 'SundayCup'-unk újabb versenyét! Ezúttal Keusch és Doptee kollégák gyöngyszemeiből válogattam, és kissé kidíszítettem a saját elképzeléseimmel - remélem nem lett túl barokk. 
Autók tekintetében a Nissan, Mazda, Honda és BMW gyárak egy-egy modelljére esett a választás, a pályákon pedig nem sok egyenes található - igazi művészet úgy íven tartani, majd kihozni a személygépjárművet a kanyarból, hogy ne dobja ki a hátsóját, de nem lehetetlen feladat!

Most is a mindenki számára nyitott és elérhető elv szem előtt tartása mellett rendezkedtünk (miközben az igazi tehetség is kivillanhat) - Célom, hogy mindenki jól érezze magát, és megméressék a hasonló képességűek ellen, azonos (előre megszabott) feltételek mellett. Jelentkezzetek!!
 A vasárnap 18:00-tól induló 3 futamból álló megmérkőzésen a következő 'prémium kategóriás' autókat használhatod:
Nissan Silvia Spec-R Aero (S15)
BMW Z4 '03
Mazda RX-8 Type S '07
Honda S2000 '06
 
A gépjárművek tetszőlegesen tuningolhatóak a következők figyelembevételével: maximális lóerő - 345 bhp, legalacsonyabb súly 1220 kg.
A GT Auto vad légterelői is felcsatolhatók! Kis segítség a beállításokhoz

A versenyen minden segítség le lesz tiltva (az ABS-t nem lehet). Szokásos retorziók: Weak Penalty, Light Damage. No Skid Recovery, Grip Reduction: Real. Gumik: bármi.

Pályák

3 futam lesz, a játék pontozási szisztémáját használjuk, 2 verseny pontjai összeadódnak, a legrosszabb eredmény kiesik.
Road Course - Indy: 14 kör
Circuito de Madrid: 16 kör
Cape Ring North:
15 kör
A versenyek előtt 10 perc időmérés lesz, a legjobb eredmény szerint indulunk. A szobát 18:00-kor nyitom, az időmérés 18:05-kor indul, a verseny így 18:15-kor kezdődik.

Elegendő jelentkező esetén a verseny két csoportra oszlik, melyeket igyekszem az eddigi eredmények alapján szétosztani, de minden csoportba kb. ugyanannyi induló kerül, így lehetnek kisebb problémák ez ügyben - a részvétel a fontos, meg a feeling!


Kérném, hogy 1 szervező, és 2 tartalékos szervező jelentkezzen, mert még a végén kénytelen leszek kijelölni valakit! (-:
Segítség a segítőkészeknek: ONLINE BEÁLLÍTÁSOK A tartalék szervező is jegyezze le a sorrendet, mentse a replayt.

Szabályok

 • Bárki jöhet, aki kedvet érez egy izgalmas versenyre, garantáltan találsz majd játszótársat! Ami viszont fontos, hogy más játékát ne rontsuk el! Enyhe ütközések fej-fej mellett haladva beleférnek, de nem szabad leszorítani a másik versenyzőt. Kanyarban a belső íven haladó előnyt élvez.
 • A szélárnyék ne tévesszen meg - csak előzésre alkalmas helyeken előzz. Ha mégis kilöksz valakit, engedd vissza, még ha többen le is hagynak közben. Menj biztosra - vegyél hosszabb fékutat!
 • Azzal az autóval menj végig, melyet az első versenynél kiválasztasz. Vegyél több alkatrészt, hogy variálhasd a tuningot.
 • Ha kisodródsz a pályáról, a pályával párhuzamosan, körültekintően térj vissza, ne a gyors íven vegyél újra lendületet
 • Az időmérés alkalmával csak akkor menj a pályára, ha épp nem jön senki, a gyors körét töltő versenyzőt ne gátold. A gyors köröd előtt hagyj elegendő helyet magadnak...
 • NE INDÍTSD a versenyt (Free Run-ra kell menni).
 • Figyelj, amikor lekőröznek - tudd ki van mögötted. A lekőröző dudálhat, fényjelzéseket adhat.
 • A kellemetlenkedő játékost figyelmeztetés, pontbüntetés, eltiltás, és kiűzetés érheti.
 • Előfordulhatnak olyan jellegű technikai akadályok, melyek ütközéshez vezetnek. Tehát ha valaki neked megy, ne feltételezz szándékosságot. Ha nem enged vissza, és folyamatosan gonoszkodik (több embert durván kilök), azt kérem jelezzétek, hogy legközelebb ne legyen vele probléma.

Ha zavart érzel az erőben, valami nem tetszik a kiírás kapcsán, akad bármi, ami jobbá és izgalmasabbá teheti a mókát, szólj!
A versennyel kapcsolatos csevej alapvetően legyen szöveges, de van akinek értem a mondanivalóját, ám ebben sosem lehetsz biztos (ld. szelektív hallás címszó)

Előfordulhat, hogy nem tudsz csatlakozni, esetleg menet közben leesel a szerverről, sajnos ez ellen semmit sem tehetünk - nem mi vagyunk a hibásak, mindenképp számoljatok ezzel az eshetőséggel - fő a nyugalom! Ha egy verseny kiesik, még nyerhetsz.

Jelentkezni a hozzászólásoknál lehet PSN-id megadásával (jó ha az aláírásodban tartod). A jelentkezést vasárnap 14:00-kor lezárom, és KIÍROM ki-kivel van, merre támad! Nincs apelláta. (-:
A szervezőhőz kell belépni, de lehetőség szerint ne csak ők, de a tartalékos szervezők is vegyék fel a csoportjuk tagjait!

Nyeremény

Keusch felajánlásában egy Toyota Gt-One versenyautó üti a markát a vasárnapi futam legjobbjának (alapértelmezés szerint a legtöbb pontot elérő racer-é lesz). Köszönet a nyereményért!

Résztvevők

A.) divízió

doptee  - szervező
madzagjohnny82 - tartalék szervező
WRC_DR1V3R
Szeki-mester
Zsozso-HUN
etyracing
torres9dawyd
Racer-6-Csabi
Mayairszabi
mazso
rixi187
cultvw
DidgeridooHUN_
nyilasmisi

B.) divízió

Quentaro81 - szervező
zsozso1971 - tartalék szervező
peti60
Viti74
keusch1968
feco555hun
mclanekris
Kissmarton
rumi69
szafin121
csikuuka
szili028_HUN
BoGaR55
vinee77

A jelentkezés lezárva! Megkérném a szervezőt, tartalék szervezőket, hogy mindenkit vegyenek fel a verseny idejére!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet