• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kicsiny közösségi oldalunk DidgeridooHUN_ személyében elérte a 200. regisztrált tagot, mely ugyan nem egy nagy szám, de mégis biztató jel, hiszen az aktivitás, a versenyeken részvétel is folytonosan emelkedik! Így ideje visszatérni a kezdetekhez, amikor is két (azóta eltávozott - na nem úgy) professzionalista kollega biztatására minden negatív előjel ellenére meghirdettem az első NASCAR versenyt Karácsony estére!

Az amerikaiak átlag intelligenciája senkit ne tévesszen meg - ezekhez a gépekhez is kell sütnivaló rendesen! Persze mi is okosodtunk azóta, szabályok tekintetében is lesznek változások, és remélhetőleg összejövünk minél többen, mert ez a sport úgy az igazi!!!

Bizony, majdnem 2 hónap telt már el azóta, hogy Daytona aszfaltján felsorakozott a 7 fős mezőny, felbőgtek a gépszörnyek motorjai, és kezdetét vette a körözgetés!
Pályák ügyében nem sok változtatást vetnék be - kevés pályán lehet igazán szeretni a NASCAR versenyautókat - a kanyarokkal mindenképp ellenséges viszonyban állnak, így nem is erőltetem. Most minden fordítva lesz!

Beállítások

Nincs büntetés - NO PENALTY. TCS lesz, a többi segítség lenyomva. Damage: LightNo Skid Recovery, Grip Reduction: Real. Gumik: bármi.

Pályák

Első verseny: Indy (ovál) - versenytáv: 35 kör (kétsoros repülőrajttal startolunk, óvatosan a gázpedállal/karral)
Második verseny: High Speed Ring REVERSE - versenytáv: 16 kör
Harmadik verseny: Daytona (ovál) - versenytáv 45 kör (
kétsoros repülőrajt )!
FONTOS: az első két verseny előtt 10 perc időmérés/pihenés lesz DE a 3. szinte azonnal indul, méghozzá fordított rajtsorrendben! 

Figyeld az üzemanyag mennyiséget! Igyekeztem a körszámmal zsonglőrködni, de még így is kifogyhat a szufla, ha kicsit nem nyomsz rá!

Járművek

Csak NASCAR benzinzabálókat hozzatok! Méghozzá sajátot! Múltkor voltak gondok ezzel - a beállításokon nagyon sok múlik, ahogy a plusz pacik segítségén is! Azt hiszem ezzel (a vasárnapi versenyt tekintve) költségrekordot döntenénk - de szerencsére a NASCAR-os (Jeff Gordon) Special Eventen lehet nyerni is, és ezzel a gyakorlás is letudható!
Lóerőhatár: 897 bhp  |  Súly: legalább 1560 kilogramm
 

Szabályok

 • Bárki jöhet, aki kedvet érez egy izgalmas versenyre, garantáltan találsz majd játszótársat! Ami viszont fontos, hogy más játékát ne rontsuk el! Enyhe ütközések fej-fej mellett haladva beleférnek, de nem szabad leszorítani a másik versenyzőt. Kanyarban a belső íven haladó előnyt élvez.
 • A szélárnyék ne tévesszen meg - csak előzésre alkalmas helyeken előzz. Ha mégis kilöksz valakit, engedd vissza, még ha többen le is hagynak közben. Menj biztosra - vegyél hosszabb fékutat!
 • Ha valaki gyorsabb, az megelőz. NE tiltakozz egyenesekben ez ellen olyan olcsó trükkökkel, mint a cikázás! Természetesen a kanyar felé szépen megindulhatsz, ha még elöl vagy, de ha már melletted van a versenytárs, ne ijesztgesd, és végképp ne böködd (előrelátóan védd a belső ívet)! 
 • Azzal az autóval menj végig, melyet az első versenynél kiválasztasz. Vegyél több alkatrészt, hogy variálhasd a tuningot.
 • Ha kisodródsz a pályáról, a pályával párhuzamosan, körültekintően térj vissza, ne a gyors íven vegyél újra lendületet
 • Az időmérés alkalmával csak akkor menj a pályára, ha épp nem jön senki, a gyors körét töltő versenyzőt ne gátold. A gyors köröd előtt hagyj elegendő helyet magadnak...
 • NE INDÍTSD a versenyt (Free Run-ra kell menni az időméréshez).
 • Figyelj, amikor lekőröznek - tudd ki van mögötted. A lekőröző dudálhat, fényjelzéseket adhat.
 • A kellemetlenkedő játékost figyelmeztetés, pontbüntetés, eltiltás, és kiűzetés érheti.
 • Előfordulhatnak olyan jellegű technikai akadályok, melyek ütközéshez vezetnek. Tehát ha valaki neked megy, ne feltételezz szándékosságot. Ha nem enged vissza, és folyamatosan gonoszkodik (több embert durván kilök), azt kérem jelezzétek, hogy legközelebb ne legyen vele probléma.
 • KÜLÖN NASCAR SZABÁLY MOSTANRA: kihasználhatod a lekőrözendő pajtás szélárnyékát, DE nem engedheted vissza magad elé direkt, ha egyszer elmentél mellette - erre a lekőrözött is törekedjen (ha lehet ne előzze meg szélárnyékból azt, aki lekőrözte)! A vitorlázgatás segít versenyben maradni, utolérni egy szökő bolyt, ez persze mehet versenytárssal, csak lekőrözöttel NEM!

A verseny VASÁRNAP 18:00-kor szobanyitással indul, majd óra 15 körül elstartolunk - szépen libasorban! Jelentkezni itt lent hozzászólásban lehet, minél többen gyertek, mert úgy az igazi!!! Jelentkezni vasárnap kettőig jó volna, akkor kiteszem, hogy ki-kivel van, merre támad!

Előfordulhat, hogy nem tudsz csatlakozni, esetleg menet közben leesel a szerverről, sajnos ez ellen semmit sem tehetünk - nem mi vagyunk a hibásak, mindenképp számoljatok ezzel az eshetőséggel - fő a nyugalom! Ha egy verseny kiesik, még nyerhetsz.

 Ha zavart érzel az erőben, valami nem tetszik a kiírás kapcsán, akad bármi, ami jobbá és izgalmasabbá teheti a mókát, szólj! Lehet, hogy az update miatt is lehet változtatni pár dolgon (pl. rajtsorrend).
A versennyel kapcsolatos csevej alapvetően szöveges, de van akinek értem a mondanivalóját, ám ebben sosem lehetsz biztos.

A szervezőhőz (saját divízió) kell belépni, de lehetőség szerint ne csak ők, de a tartalékos szervezők is vegyék fel a csoportjuk tagjait!

Kérném, hogy 1 szervező, és 2 tartalékos szervező jelentkezzen, mert még a végén kénytelen leszek kijelölni valakit (aki vállalja)!
Segítség a segítőkészeknek: ONLINE BEÁLLÍTÁSOK A tartalék szervező is jegyezze le a sorrendet, mentse a replayt.

Résztvevők

Quentaro81 - szervező
zomimi78 - tartalék szervező
samano123
vinee77
torres9dawyd
balu-09
Zsozso-HUN
csikuuka
keusch1968
Racer-6-Csabi
viti74
madzagjohnny82
Szeki-mester
mazso (?)

Még két embernek van hely, de innentől jobb ha PSN-en írtok - az a bizti!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet