• Assetto Corsa

  Assetto Corsa PS4-en

  A legendás SimBin stúdió csődjével Grand Canyon-i űr keletkezett a PC-s szimulátorok színpadán. A GTR sorozat, a Race '07 és

  Read More
 • Joomla logo

  Gran Turismo Fever történelem

  Az oldal 2009-es startja után most esik át harmadik nagyobb változtatásán - oldalmotorváltáson. A sors iróniája, hogy amennyiben elsőre is ezt

  Read More
 • Gran Turismo Sport

  Gran Turismo SPORT

  Jamaucsi Kazunóri ("KAZ") még 2014-ben állapodott meg a FIA vezetőjével Jean Todt úrral egy közös programban , mely a gyakorlatban egy automobil Read More
 • 1
 • 2
 • 3
No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.
Assetto Corsa

A legendás SimBin stúdió csődjével Grand Canyon-i űr keletkezett a PC-s szimulátorok színpadán. A GTR sorozat, a Race '07 és társai egyébként is elavultnak számítottak - grafikailag. Kérdéses volt, hogy mi tölti majd be a keletkezett űrt? Az egyre kevesebb játékos, és az egyre duzzadó szoftverlopás fizetős, netes megoldások felé terelték a szót, mint az iRacing, vagy az időközben feltámadó SimBin csapat Raceroom projektje!
Ugyanakkor magyarország legpatinásabb PC-s versenyzői közösségének vezetője nem ezt az utat választotta, előállt magyar Assetto Corsa oldalával, ahol friss híreket olvashattunk az érkező játékról. A magam részéről már ekkor is sejtettem, hogy a számítógépes népek mégis ebbe az irányba fordulnak (az igazából fizetős freemium megoldások hosszabb távon csak a keménymagnak vállalhatóak).


Viszont akkoriban még álmodni sem mertem róla, hogy az egyetlenként magasan kiemelkedő, PC exkluzív, grafikailag is naprakész játék hamarosan PlayStation 4-re is beköszön! 

Pedig ezt történt, az olasz Kunos Simulazioni az Assetto Corsa fejlesztője, az 505 Games tolmácsolásában konzolokra is kiadja méltán népszerű játékát. A döntés mögött feltehetőleg a fentebb említett anyagi okok, és az új GT játék hiánya miatti űr állhat.Assetto Corsa PS4, Forma 1Az AC minden felületen remek értékeléseket kapott, és persze a PS4-es változatban minden létező javítás (update 1,5), és tartalmi bővítés (Dream Pack 3) bekerül majd! 

 • Több mint 80 vezethető autó - gyártótól származó adatokkal
 • Legendás pályák, lézeresen szkennelve (a lehető legpontosabb élmény érdekében)
 • Precíz fizika - kiterjed a pálya hőmérsékletére, és a valós fényviszonyokra is
 • Többféle játékmód: karrier, versenyhétvégék, többjátékos lehetőség 12 társunkkal.
 • Részletes beállítások, ütközési modell, minden irányítóval élvezhető játék (rásegítések)


A játékot semmilyen értelemben sem butítják le a konzolos port miatt, ugyanazt a grafikát, és fizikai modellt kapjuk, amit a PC-s változatnál. 
Megjelenés: AUGUSZTUS 26-án!


Discuss this article in the forums (2 replies).

quentaro profilkép
quentaro válaszolt a témára: #19151 2016 ápr. 29 22:24
Hát, mindenesetre beszéltem a Project CARS-os Facebook csoport alapítójával, kimennek majd az ottani versenyek ide is. Remélhetőleg leszünk elegen...
schaba01 profilkép
schaba01 válaszolt a témára: #19149 2016 ápr. 29 11:56
A pálya kínálattól nem vagyok lenyűgözve, de a játékot biztos megveszem, aztán nyomom a PC-vel is és az AC-vel is, így nem lesz hiányérzetem. ;)

Belépés

Handicap?

Egyetértesz azzal, hogy a GTF által a jövőben szervezett Gran Turismo Sport versenyeken legyen bármilyen "hendikep" rendszer? (Mint például plusz súly az előző verseny győztesének, beállítások korlátozása, kevésbé nyerőképes autó használata stb.)
 • Szavazatok: 0%
 • Szavazatok: 0%
Összes szavazat:
Első szavazat:
Utolsó szavazat:
 • Nincs üzenet