• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Megvolt a 2. ünnepélyes NASCAR futamunk, és ki kell jelentsük, nem sok minden változott - 7-en értünk be. (-: Voltak szép és izgalmas küzdelmek, voltak technikai problémák, volt aki végig békésen kőrözgetett (és nagyon unatkozott).
Voltak balesetek volt, hogy mindkét fél vétlen volt, de mégis megtörtént a baj - de olyan is akadt bizony, ahol némi előzékenységgel meg lehetett volna gátolni az ütközést. - Sőt, akár a szánt szándékkal történő gonoszkodás sem csukható ki néhány esetben!
Ha az utóbbi esetek vannak többségben, és a résztvevők közül a többség úgy érzi, hogy rosszul járt, akkor néhány embernek el kellene gondolkodni a fair versenyzés mikéntjéről... 


Szerintem ez a verseny nem sikerült jól, mert a többség nem érezte jól magát... Bizony egy balesetet én is okoztam, és mivel lekőrözésről volt szó, jóvá sem tehettem - bocs Samano!
Viszont egy másik hasonló szituációban nem volt már hova bújnom, úgy gondoltam a rosszabb íven vagyok a kanyar azon pontján, 300-nál a fűre nem fogok lemenni.

Másik ilyen kellemetlen tényező, hogy elméletileg 15 emberrel indulunk - ennyien jelentkeztek. Mivel ez nem egy kieséses verseny, ezért nehéz megértenem, hogy lettünk 7-en... Persze, a frissítés is hagyott hibákat - levág embereket az online felület. De azért úgy érzem sokan "megunták".
Kérném, hogy akkor jelentkezzetek, ha szeretnétek versenyezni, és ha valaki indul egy versenyen, lehetőleg ne lépjen le "csak úgy", mert ez komolytalan húzás, és lehet, hogy valaki még indult volna... (Itt nincs zsákbamacska, adott autók, pályák - mindenki azonos eséllyel indul. Minden másra nagyon remek az Open Lobby, érdemes kipróbálni...)

Vannak jó, és rossz versenyek - például ezen a hétvégén nekem nem jött ki a lépés, elszúrtam (nem szántam rá elég időt). De mégis végigmentem, esélytelenül. Nem nyerhet mindenki, én abban mérem a jó versenyt, hogy mennyi izgalmas pillanat adatik - és ha a 8. helyért megy egy korrekt csata, az is ugyanolyan izgalmas, mert rajtunk áll a dolog...

Szerintem kialakult itt egy kis társaság, de a legjobb, hogy ez folyamatosan bővül - vannak új emberek, vannak visszatérők, vannak akik pihennek egy kicsit. Semmiféleképp sem szeretnék egy zárt, "bennfentes" csapatot, mert korrekt, és tehetséges versenytársak maradnának ki - elég csak megnézni az elmúlt pár héten csatlakozott tagokat... De bizony problémás egyedek is bejuthatnak - próbáltam az újakat a "B" részlegbe tenni, de ha nincs ilyen akkor a jobbakat is zavarhatják, és ez bizony a "komolyság" rovására mehet. - Remélem azért a kisebb "eseti" bajok senkinek sem szegik kedvét...

Na a másik dolog, ami nem lenne jó, ha túlkomolyítanánk a dolgot, túlszerveznénk, túlbonyolítanánk a képletet (ez is csak kizár embereket). A játék se túl komoly... Tehát aki profizmust szeretne, annak a személyi számítógépekre elérhető szimulátorokat, és ezek köré szerveződött közösségeket ajánlom. Rendben: nem ajánlom. Ezek a játékok eléggé üresek, a társaság túlontúl komoly/komor - az már nem játék, nem kikapcsolódás, hanem versengés. Szobaracerek - akkor viszont már inkább a gokart: az is közelebb áll az autóversenyzéshez, mint bármelyik szimulátor.

(Nem, nem fogok tagdíjakat szedni, embereket örökre a "B" vagy "C" divízióba száműzni, sőt: volt pár mail, aminek ha jobban utánamegyek, talán lenne pár kisebb hirdető az oldalon, de ez itt egy hobbi oldal - ha elindulnánk ebbe az irányba lehet, hogy egyik héten már Forza 3-al rendeznénk a következő versenyt - vagy Need For Speedel. Abban több pénz van! :) )

Íme az eredmények:
Név Indy SW HSR-rev Daytona Helyezés
zomimi78 1 2   1
csikuuka 5   1 2
samano123 2 4   3
Adolfhidler (-20 pont)   1 5 4
zsozso-HUN 3 5   5
Szeki-mester   7 2 6
madzagjohnny82 6 3   7
Racer-6-Csabi   6 3 7
vinee77 4   6 8
Quentaro81 (-10 pont)   8 7 9
viti74 9     10
keusch1968 10     11
rixi187 12     12
Mint látszik Dolf (ez a 3. helyébe került) és én büntetést kaptunk, Dolfra panaszkodtak, én pedig megérdemlem. :-) 

Bocs, hogy most nem húztam le a vécén a problémákat - "the show must go on..." meg minden, de ez itt Mo. kell egy is emó. :) Remélem nem lesz többet ilyen verseny!
De reszkessetek: a jó NASCAR versenybe vetett hitem még mindig él (majd két hónap múlva... - bru-hehee)! 

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet