• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Ismét egy kalandos versenyen vehettünk részt: a technika megint tréfálkozott velünk. Öten mégis végigmentünk a 28 körös versenyen: verőfényes napsütésben, korom sötétben, és zuhogó esőben.
A legjobb balu-09 volt, aki bár egyedül ment az élen, mégis hősiesen végigküzdötte a versenyt - csak egyszer gyűrte le az álmosság! :)
Ez egy nagyon izgalmas verseny... is lehetett volna, sőt: Baxyflash és Viti74 számára így is az volt! Valljuk be, ha ötből ketten versenyeznek egy 2 órás futamon és jól érzik magukat, az is szép arány! Sajnos balu-09 elveszítette a "párját", pedig van egy olyan érzésem, hogy az a csata is tartogatott volna érdekes fordulatokat!

Lássuk az eredményeket:

1. balu-09
2. viti74
3. Baxyflash
4. Quentaro81
5. a7409184997

Van pár dolog (a személyes részt majd a kommentek közt):
zomimi78 (xerox) remek versenyt talált ki, nagyon látványos volt az egész, és egy ilyen futam már tényleg embert próbáló kihívásnak számít (kormánnyal különösen), tehát köszönjük a lehetőséget! 
Talán mégis ide egy kis személyes: ha hárman-négyen nem beszélgetnek a futam alatt, Zsozso nem kommentálja a pillanatnyi állást (gumik, üzemanyag, ki hol tart), akkor félek eldőltem volna a kisszékkel...  (Nagyon nem voltam képben.)

Köszönet a7409184997-nek a felajánlott nyereményekért, melyeket már postázott is (illetve megkísérelte)!

Nos, akkor jöjjön a ráadás!
Nekem meggyőződésem, hogy ebben a játékban benne van egy nagyon jó online mód ígérete. Nagyon izgalmas, kiszámíthatatlan versenyeket lehet futni - az emberi tényező mindig tartogat meglepetéseket.
Szépen lassan a playerek egy része az online rész felé fordul. Kedves SONY lassan meg kellene oldani a helyzetet!

Úgy érzem ez egy "endurance" verseny - aki elég soká kitart a GT5 mellett, végül kap egy remek online versenyzési lehetőséget. Csak reménykedhetünk abban, hogy a februárra ígért nagyobb frissítés orvosolja a gondokat!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet