• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A jól megszokott vasárnapi versenyünkön ezúttal a Volkswagen Golf IV GTi és a Ford Focus ST csap össze - két igen népszerű modellről beszélünk, igen hasonló erőviszonyokkal. Ezt a megmozdulást három korábbi ötlet alapján sikerült összehozni, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését, és megint népes mezőny jön össze - népszerű autók, egy népszerű versenyen, oh yeah!
A teljesítmény határ 418 PP lesz, ez ad némi mozgásteret - de remélhetőleg nem okoz egyenlőtlenségeket. A pályák melyeken megbirkózunk: Cote d' Azur (Monte Carlo), Autumn Ring Mini és Monza!

Kérem tanulmányozzátok át a verseny SZABÁLYAIT 
A verseny zavartalan bonyolításához segítséget kérnék - de adok is: ONLINE BEÁLLÍTÁSOK ha nincs másik szervező, nem lesz két csoport, ha nem jelentkezik tartalék szervező, gond esetén elmaradhat a verseny.

Tehát még egyszer, prémium Golf IV GTi és Focus ST! Az autók berhelésében kevésbé jártas tagoknak talán segít a SETUP leírás - csak érzéssel! Én a Golfal megyek, semmi sem érdekel - ez egy GTi versenynek indult (csak a többi Gti nem tudott felnőni a feladathoz).

A gumi korlátozás Sport: Soft (legjobb használható gumi, természetesen gyengébbet lehet választani, átmeneti és esőgumit is - Monzára), légterelőket NE használjunk, Mechanical Damage: STRONG, viszont a bünti marad Weak (az esetleges kőrözések könnyítésére - keskeny pálya rulez, azért formálisan engedjétek el a lekőrözőt, rossz beidegződést szül az ellenkezője...)!
Ez remélhetőleg óvatosságra int, mivel az autók így csak a boxban gyógyulnak meg - remélem mindenki korrektül viseltetik versenytársaival szemben!

Minden egyéb beállítás a szokásos vasárnapi versenyek szerint lesz!
A teljesítmény korlátozásra ezúttal a Performance Point szolgál: 418 pp a határ! Úgy vettem észre, hogy a súlycsökkentés igen kellemes hatással van a járgányokra.

Versenytáv:

Cote d' Azur  - 20 körGTi03.jpg
Autumn Ring Mini - 24 kör
Monza (Change Weather) - 15 kör
Monte Carloban a szűk kanyargós pálya lesz a fő kihívás, az őszi ringen szinte elkerülhetetlen a pofozkodás (ha ez eldurvul, az egy boxkiállást jelent...), Monzát a hűs tavaszi eső ígéretével sikerült megfűszerezni - de ugye nincs harag?

A verseny ezúttal kicsit tovább tart, mint 2 óra - a sietősektől elnézést kérek. Minden verseny előtt 10 perc egybefüggő gyakorlás/időmérés/felhőmustra lesz! 

Természetesen, ha zavart érzel az erőben, előretörőben a sötét oldal, a segítséged ezúttal is szívesen fogadom, a fentiek nincsenek kőbe vésve - csak majdnem.

A verseny tradicionális módon 18:00-kor ünnepélyes szobanyitással veszi kezdetét, ámde a késlekedőkre, és a technika patás démonára is gondolván az időméréssel 5 percet várok!

Résztvevők


A.) divízió

Quentaro81 - szervező, A.) divízió 
adolfhidler
rixi187
szarka_HUN
szafin121GTi02.jpg Zsozso-HUN
Lonewolf_HUN
lbandigsxr
Szeki-mester
 
 

B.) divízió

viti74 - szervező, B.) divízió
zsozso1971 - tartalék szervező
sziszko777
optimal_909
Laslan81
Peti60
vinee77
Kissmarton
keusch1968
crixus029
bilanszki

Köszönöm viti74-nek, hogy vállalta a B.) divízió vezetését! A B-seknek vele kell barátkozni, és hozzá lehet majd belépni!
A végleges beosztást holnap (vasárnap) 14:00-kor kiírom
 

Nyeremények

vinee77 felajánlott a győztesnek egy FTO Super Touring Car-t - feltételezem, hogy ezt így az "A" részleg győztese érdemli!
crixus029 egy BMW 2002 Turbo '73-at ajánlott a "B" csoport győztesének!!
zsozso1971 felajánlott a másik divízió vezetőjének (viti74) egy járgányt. Köszönet a bedobott díjakért, nem babra megy a játék!

Köszönöm a jelentkezéseket - a jelentkezést lezártam!
 GTi01.jpg

Eredmények 

"A" divízió
 
Név Monte Carlo Autumn Ring Monza Pozíció
Adolfhidler 1 1   1
rixi187 3   1 2
Zsozso-HUN 2 3   3
Lonewolf_HUN   2 3 3
ibandigsxr   4 4 4
szafin121   6 6 5
Szeki-mester   5 7 5
Quentaro81 6 7   6


"B" divízió
 
Név Monte Carlo Autumn Ring Monza Pozíció
vinee77   1 2 1
zsozso1971 2   1 1
optimal_909 1 3   2
viti74   2 3 3
keusch1968 5 4   4
Peti60   6 4 5

GTi04.jpg
Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet