• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Először is köszönet illeti Attilát, hogy kitalálta ezt a versenyt, és ilyen szellemes kedvcsináló szöveget kanyarintott, továbbá mindazokat, akik végig versenyben maradtak!
Több tényezőre kellett figyelni, komoly volt a versenytáv, és az eső is eleredt (B div.). Igazán izgalmas verseny volt, sok fordulattal!
Az A csapat győztese zomimi78 lett, de csak pár liter üzemanyagon múlott, hogy mazso győzedelmeskedjen - aki a verseny második felét vezette!
Nem hunyhatunk szemet a technika újabb csalafintaságai felett! Sajnos a PSN ledobott bennünket, és csak csikuuka maradt bent, viszont még mindig jobb, mintha fordítva lett volna, ugyanis csikuuka megérdemelten nyert! Az elején minden pénzemet Ivan_Gorcsevre tettem volna, de Ő többet hibázott (akárcsak jómagam).


Az eredmények:

A.) divízió

1. zomimi78
2. mazso
3. Zsozso_hun
4. rumi69
5. samano123
6. a7409184997
7. balu-09

B.) divízió

1. csikuuka

A verseny után a két divízió legjobbja egymásnak esett, ebből az ütközetből zomimi78 távozott győztesen, így Ő kapta a Ferrari F1 2007-et.

A többszöri (nem csak erre a futamra vonatkozik) problémás előzés, előzési kísérlet miatt rumi69 -10 pontos büntetést kapott, amit a ranglistán érvényesítek!

Egy meglepetés  azoknak, akik kitartóak voltak: balu-09 és peti60 egy-egy Ferrari P330-ast kap Attilától!
Köszönöm a részvételt, remélem legközelebbre megoldódnak a technikai problémák!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz

Belépés

 • Nincs üzenet