Szerinted jó lenne, ha a csapatok egy közös oldalon szerveznék a versenyeket?

  • Quentaro (Quentaro)
  • Quentaro (Quentaro) profilkép Témaindító

Szerinted jó lenne, ha a csapatok egy közös oldalon szerveznék a versenyeket? téma létrehozva Quentaro (Quentaro) által

Nemrég felvetődött, hogy legyen egy gyűjtőoldal, mely egybefogja a magyar csapatokat.
Az ötlet kitalálói, támogatói többek között: Menoh, Optimal, GTF_Stig, és cjnin. Mivel a GT-s tábor igencsak feldarabolódott az idők során (és ezért egyes - egyébként remek versenyeken kevés az induló), magam is támogatom a kezdeményezést!

Sőt, még azelőtt, hogy hallottam volna erről, már úgy terveztem meg az oldalt, hogy csapatok számára is megfelelő legyen (gondolom idővel visszatérnek, akik népesebb mezőnyben szeretnének versenyezni).

A site már jelen állapotában is lehetőséget biztosít csapathoz csatlakozásra, saját fórumtáblák, fórummoderátorok kijelölésére, csapat "híroldalak" készítésére.
Néhány kattintással megoldható a saját csapatküllem (oldaldesign, más színű név, kis kép a név előtt/mögött, saját logó a fórumrészleg, és az oldal fejlécében stb.)

A GranTurismoFever megszűnését - illetve az ilyesmihez vezető folyamatot - semmilyen formában nem támogatom! A mi versenyeinken indulnak a legtöbben, ez az oldal éri el a legtöbb játékost, és a GTF volt az egyetlen oldal a GT5 megjelenésekor, logikusnak tűnik, hogy eme "olvasztótégely" szerepét is ez a weboldal töltse be!
Természetesen ha minden marad a régiben - a GTF-en GTF-es versenyek kerülnek kiírásra, nekem az is megfelel.
Nektek mi a véleményetek?
2013 aug. 26 13:22 #1

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • ferrariboy (ferrariboy)
  • ferrariboy (ferrariboy) profilkép

ferrariboy (ferrariboy) válaszolt a következő témában: Re:Szerinted jó lenne, ha a csapatok egy közös oldalon szerveznék a versenyeket?

Remek kezdeményezés, a népes indulók miatt megoldható lenne hogy azonos képességű versenyzők legyenek egy divízióban így garantálva a valódi versenyfeelinget.
Ehhez viszont szükség lenne arra, hogy időeredmények alapján kerüljenek az emberek a megfelelő csoportba és ne az alapján hogy ki hol szeretne indulni.
Azt sem tartanám rossznak ha minden forduló után lennének akik feljebb vagy lejjebb lépnének egy divíziót az adott teljesítménytől függően
2013 aug. 30 18:32 #2

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • zomimi78 (zomimi78)
  • zomimi78 (zomimi78) profilkép

zomimi78 (zomimi78) válaszolt a következő témában: Re:Szerinted jó lenne, ha a csapatok egy közös oldalon szerveznék a versenyeket?

Egyre inkább az a véleményem, hogy jó lenne egy közös GT oldal. Sőt!
2013 okt. 22 12:29 #3

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Quentaro (Quentaro)
  • Quentaro (Quentaro) profilkép Témaindító

Quentaro (Quentaro) válaszolt a következő témában: Re:Szerinted jó lenne, ha a csapatok egy közös oldalon szerveznék a versenyeket?

Igen, szerintem az a fő probléma GT közösségi szinten, hogy az a kevés játékos is nagyon szétoszlik. Sokan kezdeti lelkesedés után leteszik a játékot, és lehet, hogy ez a folyamat a GT6 esetén még lehet gyorsabb lesz.

A következő 3 évben ugyanaz várható, ami most történt, csak pepitában.
2013 okt. 22 15:01 #4

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!