GT4-es Bajnokság 3. versenynap
 • Hozzászólások: 61
 • Pontok: 0.00

GT4-es Bajnokság 3. versenynap téma létrehozva Quentaro (quentaro) által

Egy új pályán, Senna hazájában versenyzünk...

Egy új pályán, Senna hazájában versenyzünk vasárnap - irány Interlagos! Az előzőek alapján néhány változtatást eszközöltünk - rövidebb versenytáv lesz a második futamon, és más napszak - hogy érdkesebb legyen (a pontozás nem változik). Az "A" szobában csak "light" törés lesz, mígy a B-ben nem lesz törés. A mezőnyt az előzetes időmérő szerint indítjuk mindkét divízióban, állórajtból. Természetesen egyéb ötleteket is szívesen fogadunk!

IDŐPONT: 11. 12. vasárnap 18:00-órától   LOBBY:  HUN - GT4  2. [A]/[B] ZART


Pálya

Autódromo De Interlagos - 20 kör (Morning 930)
Autódromo De Interlagos - 13 kör (Daytime 1345)


Tehát a vasárnapi versenynapon két futam lesz egymás után az Interlagos pályán,  egy 20 és egy 13 körös.
A második verseny az első befutója szerinti sorrendben!

Jelentkezés, első futam kvalifikáció

PSN névvel, hozzászólásban, (ha van csapatmegjelöléssel), rajtszámmal (saját/letöltött festést használhatsz, kép is csatolható a festésről).

Minden jelentkezőnek fel kell vennie a sorozat két hosztját, szervezőjét, PSN: smallmatthew és Quentaro81

CSAPATNEVEZÉS:A legalább 5 aktív taggal rendelkező GT-s társaságok csapatként is indulhatnak, a pontokat ezesetben csapat szinten is számoljuk. (Nem szükséges mind az 5 tagnak minden versenyen jelen lenni.)
Jellemző magyar GT-s csapatok: HKS, GTF, BTH, GTR, ROH, PSC

Kvalifikáció:a kvalifikáción is a verseny szabályai érvényesek (BoP). Az időmérő egyénileg, Arcade / Time Trial módban történik. Amikor megfutottad a legjobb köröd (melyen már nem tudsz, vagy nem szeretnél javítani), írd be azt az időt, szintén a PSN azonosítóddal együtt - a hozzászólásokhoz.
# Megengedett gumi: Racing HARD

FONTOS: 1.) Az ellenőrzés miatt a best lap (ghost) replay-t mentsd le a játékon belül, és szintén a játékban MEG KELL OSZTANOD (Save Best Lap Replay -> SHARE).  2.) Kérnénk, hogy egy képernyőképet (Share) is készítsetek, TT-ban, a Rankings képernyőn, és csatoljátok.

FIGYELEM!Az "A" szoba profi (szim) beállításokkal fut, azaz segítségek (mint TCS, ASM) NEM használhatók, az időmérésnél vedd ezt figyelembe - mivel a segítségek használata versenyben ellenőrizhető (előzetes időmérőn nem), csak javaslatot tehetünk: inkább kikapcsolt rásegítésekkel egy rosszabb idő, mint aztán problémák az "A" mezőnyben...

A mezőny az idők alapján két részre tagolódik majd - A és B divízió (ez utóbbi kezdőbarátabb beállításokkal).
A szobák nevében eszerint A és Bmegkülönböztetés szerepel, az „A” részleg hosztja smallmatthew, a „B” pedig Quentaro81 (hozzá kell majd a verseny napján belépni - GTS, lobby lista) Lobby: HUN - GT4 1. [A]/[B] ZART

Határidő:

Jelentkezni, időt beküldeni november 5-én vasárnap 12:00-ig lehet!
A végső beosztás (ki melyik szobába kerül) ezután kerül ki az eseményhez, és az oldalra, de legkésőbb a verseny előtt 1 órával elérhető lesz!

Szabályok, korlátozások

Autó kategória: Gr.4, BoP szerinti teljesítmény
Beállítás megengedett
Versenyen használható legjobb gumi: Racing Medium
Gumikopás a versenyen: 4X  üzemenyagfogyás  3X
Törés - A) div : light (idővel megjavul) ; B.) div: nincs
Segítségek: A.) div CSAK ABS  ;  B.) div: MINDEN (Ez azt jelenti, hogy TCS, ASM, kormányzás rásegítés, versenyvonal, egyéb hasonló az A. Divízióban NEM használható.)


Ezúttal állórajt lesz, a hibákat elkerülendő. Továbbá a technikai gondok miatt a teljes sorozatból mindenkinek a legrosszabb eredményű futama kiesik!

Handicap, ballaszt

A dobogósok ballaszt súllyal indulnak a következő versenynapon - azaz következő vasárnap. Helyezések szerint: 25 kg ; 15 kg ; 10 kg. Ami újabb dobogós hely esetén halmozódik (maximálisan 150 kg), 4. vagy rosszabb hely esetén teljesen megszűnik!
FIGYELEM: a két verseny együttes pontszáma alapján számoljuk a forduló helyezettjeit!

 • SmallMatthew 50 kg
 • KuplungHUN  15 kg
 • R1der20 10 kg
 • Sundesz 35 kg
 • Emmarci1988 15 kg
 • Spittleneck 10 kg
 

Mivel ez az első versenysorozat a GTS-ban, a változtatás jogát fentartjuk, a játék esetleges kezdeti hibái miatt mi kérünk elnézést... :) Ötleteket és kérdéseket szívesen fogadunk! Ha nem ismered a tiszta játék fogalmát, ha direkt kilököd a versenytársad - vagy ha egy véletlen hibád után nem engeded magad elé, ne jelentkezz... 
Kérném, hogy a szoba létrehozója, - a hoszt írásait mindig figyeljétek!

Íme a mai beosztás: 

2017 nov. 06 01:00 #1

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

 • Hozzászólások: 2
 • Karma: 1
 • Pontok: 0.00

Emmarci1988 (Emmarci1988) válaszolt a következő témában: GT4-es Bajnokság 3. versenynap

Hali srácok, valamiért sajna nem enged hozzászólni a jelentkezésnél FB-on.
Jól értettem, hogy nem lesz verseny előtti kvalifikáció? Nekem nagyon bejött úgy ahogy volt az A csoportban, a B csoportban néztem is egy nagyot amikor automatikusan soroltak be, bár azt hittem hogy csak a lemaradt nevezésem miatt volt úgy ahogy.
2017 nov. 09 09:28 #2

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

 • Hozzászólások: 61
 • Pontok: 0.00

Quentaro (quentaro) válaszolt a következő témában: GT4-es Bajnokság 3. versenynap

Szia! A rajtsorrend az előzetes időmérő szerint volt, nem csak úgy random. Szóval mint pl az f1-ben, van egy kvalifikációs szakasz, meg aztán a versenynap.
Mondom az érveim: :D1.) Két embertől kaptam olyan visszajelzést, hogy gyors körön lett volna, utolsó lehetőség... és valaki épp rosszkor volt rossz helyen. (A GT6-ban volt kvali (nem láttál mást a pályán, stb), itt nincs)
2.) Sokan csak úgy jelentkeztek - idő nélkül, esetleg valami hirtelen megfutott idővel, aztán a kvalin az élre törtek 10 perc alatt, és vitték a versenyt. (Jó, persze van olyan kolléga, aki fair előzésekkel is az élre került UTOLSÓ helyről a B-ben, kétszer is - de ez esetben jól tudjuk, hogy az A-ban a helye... :))

Szeretném, ha kicsit tovább foglalkoztatná a verseny az embereket - és az előzetes időmérőt mindenki komolyan venné.
Utolsó szerkesztés: 2017 nov. 09 13:21 Quentaro (quentaro) által.
2017 nov. 09 13:14 #3

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

 • Hozzászólások: 2
 • Karma: 1
 • Pontok: 0.00

Emmarci1988 (Emmarci1988) válaszolt a következő témában: GT4-es Bajnokság 3. versenynap

Ott a pont, az tényleg nem jó, amikor valaki belerondít a gyorskörödbe. Mellesleg Sundesz tényleg nagyon kente neki, innen is gratula neki mégegyszer. Fordított rajtrácsos kezdésen nem gondolkoztatok még pl. a WTCC mintájára?
Szerintem az is nagyon sokat dobhatna a hangulaton, nem mellesleg elég ösztönző lehetne a hátul végzőknek egy második futam az elejéről.
2017 nov. 09 15:15 #4

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!