GT4-es Bajnokság 7. versenynap
  • Hozzászólások: 61
  • Pontok: 0.00

GT4-es Bajnokság 7. versenynap téma létrehozva Quentaro (quentaro) által

Pálya


...

Remélem a múlthetihez hasonlóan újra sokan leszünk, és új versenyzők is csatlakoznak. 2 versennyel a vége előtt a bajnokság még nyitott, izgalmakban gazdag hétvégénk lesz. Mivel ez egy tesztsorozat, voltak és lesznek is változtatások, de idővel mindnyájan belerázódunk! A Gran Turismo SPORT online rendszerei sokat javultak a kezdetihez képest. Volt aki az állandó „driftre” panaszkodott - nos ezt is megoldották...
A vasárnapi futam a Lagio Maggiore pályán lesz. 

IDŐPONT: 12. 10. vasárnap 18:00-órától   LOBBY:  HUN - GT4  7. [A]/[B] ZART

Talán eljött az ideje minimális infomorzsák elszórásának a következő bajnoksággal kapcsolatban! Márkakupa lesz, azaz mindenki ugyanazt az autót hajtja, ám a festéseknek hála nem kell aggódni a mezőny „színessége” miatt. Ez a versenysorozat a legnépszerűbb GT6-os versenysorozatunk utódjának tekinthető - és a valóságban is volt ilyen kupa... 
A következő széria szerdai napokra kerül majd, nyolc órai kezdettel, az első versenynap 27-e lesz.


Pálya

  • Autodormo Lagio Maggiore - 20 (Morning, Cloudy 0840)
  • Autodormo Lagio Maggiore - 12 (Daytime, Fine Weather 1015)
Tehát a vasárnapi versenynapon két futam lesz egymás után a Autodromo Laggo Maggiore GP pályán,  egy 20 és egy 12körös.
A második verseny az első befutója szerinti sorrendben!

Jelentkezés, első futam kvalifikáció

PSN névvel, hozzászólásban, (ha van csapatmegjelöléssel), rajtszámmal (saját/letöltött festést használhatsz, kép is csatolható a festésről).

Minden jelentkezőnek fel kell vennie a sorozat két hosztját, szervezőjét, PSN: Spittleneck és Quentaro81

CSAPATNEVEZÉS:A legalább 5 aktív taggal rendelkező GT-s társaságok csapatként is indulhatnak, a pontokat ezesetben csapat szinten is számoljuk. (Nem szükséges mind az 5 tagnak minden versenyen jelen lenni.)
Jellemző magyar GT-s csapatok: HKS, GTF, BTH, GTR, ROH, PSC

Kvalifikáció:a kvalifikáción is a verseny szabályai érvényesek (BoP). Az időmérő egyénileg, Arcade / Time Trial módban történik. Amikor megfutottad a legjobb köröd (melyen már nem tudsz, vagy nem szeretnél javítani), írd be azt az időt, szintén a PSN azonosítóddal együtt - a hozzászólásokhoz.
# Megengedett gumi: Racing HARD

FONTOS: 1.) Az ellenőrzés miatt a best lap (ghost) replay-t mentsd le a játékon belül, és szintén a játékban MEG KELL OSZTANOD (Save Best Lap Replay -> SHARE).  2.) Kérnénk, hogy egy képernyőképet (Share) is készítsetek, TT-ban, a Rankings képernyőn, és csatoljátok.

FIGYELEM!Az "A" szoba profi (szim) beállításokkal fut, azaz segítségek (mint TCS, ASM) NEM használhatók, az időmérésnél vedd ezt figyelembe - mivel a segítségek használata versenyben ellenőrizhető (előzetes időmérőn nem), csak javaslatot tehetünk: inkább kikapcsolt rásegítésekkel egy rosszabb idő, mint aztán problémák az "A" mezőnyben...

A mezőny az idők alapján két részre tagolódik majd - A és B divízió (ez utóbbi kezdőbarátabb beállításokkal).
A szobák nevében eszerint A és Bmegkülönböztetés szerepel, az „B” részleg hosztja Quentaro81, az „A” pedig Spittleneck (hozzá kell majd a verseny napján belépni - GTS, lobby lista) Lobby: HUN - GT4 7. [A]/[B] ZART

Határidő:

Jelentkezni, időt beküldeni december 10-én vasárnap 12:00-ig lehet!
A végső beosztás (ki melyik szobába kerül) ezután kerül ki az eseményhez, és az oldalra, de legkésőbb a verseny előtt 1 órával elérhető lesz!

Szabályok, korlátozások

Autó kategória: Gr.4, BoP szerinti teljesítmény
Beállítás megengedett
Versenyen használható legjobb gumi: Racing Medium
Gumikopás a versenyen: 4X  üzemenyagfogyás  3X
Törés - A) div : light (idővel megjavul) ; B.) div: nincs
Segítségek: A.) div CSAK ABS  ;  B.) div: MINDEN (Ez azt jelenti, hogy TCS, ASM, kormányzás rásegítés, versenyvonal, egyéb hasonló az A. Divízióban NEM használható.)


Ezúttal állórajt lesz, a hibákat elkerülendő. Továbbá a technikai gondok miatt a teljes sorozatból mindenkinek a legrosszabb eredményű futama kiesik!

Handicap, ballaszt /átmenetileg szünetel!

A dobogósok ballaszt súllyal indulnak a következő versenynapon - azaz következő vasárnap. Helyezések szerint: 25 kg ; 15 kg ; 10 kg. Ami újabb dobogós hely esetén halmozódik (maximálisan 150 kg), 4. vagy rosszabb hely esetén teljesen megszűnik!
FIGYELEM: a két verseny együttes pontszáma alapján számoljuk a forduló helyezettjeit!
 

Mivel ez az első versenysorozat a GTS-ban, a változtatás jogát fentartjuk, a játék esetleges kezdeti hibái miatt mi kérünk elnézést... :) Ötleteket és kérdéseket szívesen fogadunk! Ha nem ismered a tiszta játék fogalmát, ha direkt kilököd a versenytársad - vagy ha egy véletlen hibád után nem engeded magad elé, ne jelentkezz... 
Kérném, hogy a szoba létrehozója, - a hoszt írásait mindig figyeljétek!

Jelentkezés: https://www.facebook.com/events/1623791081013088

2017 dec. 06 11:52 #1

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!