GT4-es Bajnokság 8. versenynap
  • Hozzászólások: 61
  • Pontok: 0.00

GT4-es Bajnokság 8. versenynap téma létrehozva Quentaro (quentaro) által

Az első Gr.4-es kategóriát érintő sorozatunk...

Az első Gr.4-es kategóriát érintő sorozatunk a vasárnapi futammal végetér! Az „A” második helyén történt egy „előzés” de még mindig lehetnek itt-ott meglepetések! Mivel ez egy tesztsorozat volt, akadtak változtatások, az utolsó: a 8. fordulón FF (elsőkerék hajtású, első motoros) autókat NEM használhattok! (Időmérőn sem.)
A vasárnapi futam a Nürburgring GP pályán lesz. 

IDŐPONT: 12. 17. vasárnap 18:00-órától   LOBBY:  HUN - GT4  8. [A]/[B] ZART

Az elkövetkező sorozat sztárja pedig a Renault Sport R.S. 01. GT3(Gr.3) lesz, remélem megkedvelitek majd! És még egy ötlettel készülök!
A következő széria tehát szerdai napokra kerül majd, nyolc órai kezdettel, az első versenynap 27-e lesz.


Pálya

  • Nürburgring GP - 18 
  • Nürburgring GP - 10 
Tehát a vasárnapi versenynapon két futam lesz egymás után a Nürburgring GP pályán,  egy 18 és egy 10 körös.
A második verseny az első befutója szerinti sorrendben!
FF meghajtású autók NEM használhatók! 

Jelentkezés, első futam kvalifikáció

PSN névvel, hozzászólásban, (ha van csapatmegjelöléssel), rajtszámmal (saját/letöltött festést használhatsz, kép is csatolható a festésről).

Minden jelentkezőnek fel kell vennie a sorozat két hosztját, szervezőjét, PSN: Spittleneck és Quentaro81

CSAPATNEVEZÉS:A legalább 5 aktív taggal rendelkező GT-s társaságok csapatként is indulhatnak, a pontokat ezesetben csapat szinten is számoljuk. (Nem szükséges mind az 5 tagnak minden versenyen jelen lenni.)
Jellemző magyar GT-s csapatok: HKS, GTF, BTH, GTR, ROH, PSC

Kvalifikáció:a kvalifikáción is a verseny szabályai érvényesek (BoP). Az időmérő egyénileg, Arcade / Time Trial módban történik. Amikor megfutottad a legjobb köröd (melyen már nem tudsz, vagy nem szeretnél javítani), írd be azt az időt, szintén a PSN azonosítóddal együtt - a hozzászólásokhoz.
# Megengedett gumi: Racing HARD

FONTOS: 1.) Az ellenőrzés miatt a best lap (ghost) replay-t mentsd le a játékon belül, és szintén a játékban MEG KELL OSZTANOD (Save Best Lap Replay -> SHARE).  2.) Kérnénk, hogy egy képernyőképet (Share) is készítsetek, TT-ban, a Rankings képernyőn, és csatoljátok.

FIGYELEM!Az "A" szoba profi (szim) beállításokkal fut, azaz segítségek (mint TCS, ASM) NEM használhatók, az időmérésnél vedd ezt figyelembe - mivel a segítségek használata versenyben ellenőrizhető (előzetes időmérőn nem), csak javaslatot tehetünk: inkább kikapcsolt rásegítésekkel egy rosszabb idő, mint aztán problémák az "A" mezőnyben...

A mezőny az idők alapján két részre tagolódik majd - A és B divízió (ez utóbbi kezdőbarátabb beállításokkal).
A szobák nevében eszerint A és Bmegkülönböztetés szerepel, az „B” részleg hosztja Quentaro81, az „A” pedig Spittleneck (hozzá kell majd a verseny napján belépni - GTS, lobby lista) Lobby: HUN - GT4 8. [A]/[B] ZART

Határidő:

Jelentkezni, időt beküldeni december 17-én vasárnap 12:00-ig lehet!
A végső beosztás (ki melyik szobába kerül) ezután kerül ki az eseményhez, és az oldalra, de legkésőbb a verseny előtt 1 órával elérhető lesz!

Szabályok, korlátozások

Autó kategória: Gr.4, BoP szerinti teljesítmény
FF meghajtású autók NEM használhatók! 
Beállítás megengedett
Versenyen használható legjobb gumi: Racing Medium
Gumikopás a versenyen: 4X  üzemenyagfogyás  3X
Törés - A) div : light (idővel megjavul) ; B.) div: nincs
Segítségek: A.) div CSAK ABS  ;  B.) div: MINDEN (Ez azt jelenti, hogy TCS, ASM, kormányzás rásegítés, versenyvonal, egyéb hasonló az A. Divízióban NEM használható.)


Ezúttal állórajt lesz, a hibákat elkerülendő. Továbbá a technikai gondok miatt a teljes sorozatból mindenkinek a legrosszabb eredményű futama kiesik!

Handicap, ballaszt /átmenetileg szünetel!

A dobogósok ballaszt súllyal indulnak a következő versenynapon - azaz következő vasárnap. Helyezések szerint: 25 kg ; 15 kg ; 10 kg. Ami újabb dobogós hely esetén halmozódik (maximálisan 150 kg), 4. vagy rosszabb hely esetén teljesen megszűnik!
FIGYELEM: a két verseny együttes pontszáma alapján számoljuk a forduló helyezettjeit!
 

Mivel ez az első versenysorozat a GTS-ban, a változtatás jogát fentartjuk, a játék esetleges kezdeti hibái miatt mi kérünk elnézést... :) Ötleteket és kérdéseket szívesen fogadunk! Ha nem ismered a tiszta játék fogalmát, ha direkt kilököd a versenytársad - vagy ha egy véletlen hibád után nem engeded magad elé, ne jelentkezz... 
Kérném, hogy a szoba létrehozója, - a hoszt írásait mindig figyeljétek!

Jelentkezés: a Facebookon

2017 dec. 11 01:00 #1

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!