× Az online- és időmérő versenyek gyűjtőhelye

GT3 Bajnokság 4.

  • Hozzászólások: 61
  • Pontok: 0.00

GT3 Bajnokság 4. téma létrehozva Quentaro (quentaro) által

⏩ Használható autók - a sorozat elején választhatsz (Gr.3 kategóriából) kivéve: 


BMW...

Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni. Előre jelzem, hogy sajnos NEKEM ez a szerdai szervezés nem jött be - és a többek által vizionált drasztikus versenyzőszám emelkedés is elmaradt (milyen érdekes...). Szóval a jövő hét utáni 6. fordulót követően én csak a vasárnapi sorozatokra fókuszálnék - mert úgy időben tudok mindennel végezni, és még talán kis gyakorlásra is marad energia... 
Ha úgy alakul, hogy a vasárnapi versenyre másnak épp nincs tervezete, lehet hogy én két hetente rendezek csak versenyt - mert így biztosan jut időm mindenre, és talán a versenyzők száma is kiszámíthatóbb (több idő lesz jelentkezni, kvalifikálni).

A következő időszakban a Group 3-as kategóriában versenyzünk - közkívánatra! Újra a Balance of Performance szerinti teljesítmény szerint versenyzünk, egyelőre hendikep nélkül. Néhány újdonságot is tartogatnak a versenyek, ilyen a setup használatának tiltása, a teljes (heavy) törés, és az a szabály, hogy mindenki csak egyszer választhat autót, a sorozat elején! 

⏩ Helyszín:  Tokyo Expressway East Outer Loop - 
                      Tokyo Expressway East Outer Loop - 

IDŐPONT: március 21, szerda 20:00-órától
LOBBY: HUN - GT3 4. ZÁRT, Hoszt: Quentaro81

Bővebben...
2018 márc. 20 12:30 #1

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!