• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Új sorozathoz új versenyautó! A Renault Sport R.S. 01 tömege 1,1 tonna, motorja több mint 500 lóerős, végsebessége eléri a 300 km/órát, a World Series by Renault keretein belül mutatkozott be, a Mégane Trophy (RS Trophy) udódjának tekinthető sorozatban. Motorja a Nissan GT-R-ből származó 3,8 literes ikerturbós V6-os, mely 500 Nm nyomatékra képes. A formaterv a Renault DeZir koncepcióautótól eredeztethető, még 2010-ből. Egyébként ez a modell a Renault legerősebb "One Make" versenyautója, 2014-ben a Moszkvai Autókiállításon mutatkozott be. 


⏩ Helyszín:  Kyoto Driving Park Yamagiwa + Miyabi (18 kör - 1800 Evening , és 9 kör - 1900 Sunset )
IDŐPONT: Január 31, szerda 20:00-órától
LOBBY: HUN - R.S. 5. ZÁRT, Hoszt: Quentaro81

⏩ Használható autó (Gr.X)
- Renault Sport R.S.01 (Power Limit (max) 542 LE, Weight Limit (min) 1144 kg) 
Handicap érvényben!

Kérném, hogy mindenki egyedi autófestésén szerepeljen egy matrica, mely a csapatra/csapatára utal (Ilyen matricát Quentaro81-től is le lehet tölteni), természetesen nem kell dominálnia a festést, lehet egy kisebb elem, pl. rendszám - de azért jól látható formában!

⏩ Jelentkezés:

PSN névvel, hozzászólásban (Jelentkezés téma), csapatmegjelöléssel, rajtszámmal. Saját/csapatfestést használhatsz, kép csatolható a festésről.
Minden jelentkezőnek fel kell vennie a sorozat hosztját, szervezőjét, PSN: Quentaro81

⏩ Előzetes kvalifikáció: 


Az időmérőn is a verseny szabályai érvényesek, egyénileg Arcade / Time Trial módban történik. Amikor megfutottad a legjobb köröd (melyen már nem tudsz, vagy nem szeretnél javítani), írd be azt az időt, szintén a PSN azonosítóddal együtt a Kvalifikáció témába (Beszélgetés fül az eseményen belül).
Megengedett gumi: Racing Medium

FONTOS: 
 1. Az ellenőrzés miatt a Best lap (ghost) replay-t mentsd le a játékon belül, és szintén a játékban MEG KELL OSZTANOD (Save Best Lap Replay -> SHARE). 
 2. Kérnénk, hogy egy képernyőképet (PS > Share gomb) is készítsetek, Time Trial-ban, a Rankings (dobogó ikon) képernyőn, és csatoljátok!
⏩ Jelentkezési és időküldési határidő: január 31-e, 17:00. A sorrend legkésőbb 19:00-kor kerül ki.

⏩ Egyebek: 

▹ Beállítás megengedett
▹ Versenyen használható legjobb gumi: Racing Soft (Használható még Racing Medium, és Hard) Időmérőn: Racing Medium
▹ Gumikopás a versenyen: 4X, üzemenyagfogyás: 3X
▹ Törés: Light (megjavul) ; Két mezőny esetén "A" divízió: FULL törés!
▹ Ghosting: Strong ; Két mezőny esetén A-ban "None"
▹ Grip reduction: Real ; Két mezőny esetén B-ben Low
▹ Segítségek: ABS, TCS (Ami pedig nem használható: ASM, CSM, versenyvonal stb) ; Két mezőny esetén B-ben csak az Auto Drive NEM használható.
▹ Wall Collision Penalty: Strong ; Két mezőny esetén B-ben Weak
▹ Büntetés: Minden egyéb a legszigorúbb fokozaton!

⏩ Handicap, ballaszt

A dobogósok ballaszt súllyal indulnak a következő versenynapon - azaz következő szerdán. Helyezések szerint: 1. 103%, 2. 102%, 3. 101%. Ami újabb dobogós hely esetén halmozódik (maximálisan 112% (+137 kg), 4. vagy rosszabb hely esetén teljesen megszűnik!
A két aktuális verseny együttes pontszáma alapján számoljuk a forduló helyezettjeit!

-- pimiki             108 %
-- mazso             107 %
-- soldierszasza 102 %

(Holtverseny alakult ki, de pimiki jobb helyeket ért el, így az előző fordulót Ő nyerte, viszont mazso és soldierszasza eredményei egyformák, így mindketten másodikak lettek.)

További Pályák: 

6 Lago Maggiore 

Ezúttal állórajt lesz, a hibákat elkerülendő. Ha valakit kilöksz, engedd vissza magad elé. A problémás eseteket Quentaro81-nek lehet jelenteni privát üzenetben (PSN vagy Messenger). A replay-t mindenki mentse el!


Jelentkezés, időküldés a Facebookon!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz