• Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Magyar GT Sport Cup - Group 4 Bajnokság 1.

  Rajthoz állunk egy jól ismert kategóriában, ismét szervezett keretek között. Ezúttal 2 hetente, vasárnap fél héttől találkozhatunk a pályán. A Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 6.

  GT3 Bajnokság 6.

  Elérkeztünk a sorozat végéhez, részletes eredmények, és végeredmény hamarosan várható. Köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt bennünket a jelenlétével a GT3 sorozat Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 5.

  GT3 Bajnokság 5.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • GT3 Bajnokság 4.

  GT3 Bajnokság 4.

  Túl vagyunk a sorozat felén - itt szeretném jelezni, hogy természetesen az eredmények visszamenőleg is fel fognak kerülni, amennyiben hétvégén lesz Olvass tovább..
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Reméljük ehét vasárnap a technika is kegyes lesz velünk! Az összesített ranglista tekintetében a dobogósok között 100 pont különbség van, ám még semmi sem dőlt el. Az utánuk következők még szorosabban  követik egymást. 
A vasárnapi futamra a Brands Hatch GP pályán kerítünk sort, minél többen jelentkeztek, annál izgalmasabb lesz a verseny!

IDŐPONT: 11. 26. vasárnap 18:00-órától   LOBBY:  HUN - GT4  4. [A]/[B] ZART

Pálya

 • Brands Hatch GP - 22 kör (Noon 1130)
 • Brands Hatch GP - 13 kör (Afternoon 1815)

Tehát a vasárnapi versenynapon két futam lesz egymás után a Brands Hatch GP pályán,  egy 22 és egy 13 körös.
A második verseny az első befutója szerinti sorrendben!

Jelentkezés, első futam kvalifikáció

PSN névvel, hozzászólásban, (ha van csapatmegjelöléssel), rajtszámmal (saját/letöltött festést használhatsz, kép is csatolható a festésről).

Minden jelentkezőnek fel kell vennie a sorozat két hosztját, szervezőjét, PSN: Psc_Ejzi és Quentaro81

CSAPATNEVEZÉS: A legalább 5 aktív taggal rendelkező GT-s társaságok csapatként is indulhatnak, a pontokat ezesetben csapat szinten is számoljuk. (Nem szükséges mind az 5 tagnak minden versenyen jelen lenni.)
Jellemző magyar GT-s csapatok: HKS, GTF, BTH, GTR, ROH, PSC

Kvalifikáció: a kvalifikáción is a verseny szabályai érvényesek (BoP). Az időmérő egyénileg, Arcade / Time Trial módban történik. Amikor megfutottad a legjobb köröd (melyen már nem tudsz, vagy nem szeretnél javítani), írd be azt az időt, szintén a PSN azonosítóddal együtt - a hozzászólásokhoz.
# Megengedett gumi: Racing HARD

FONTOS: 1.) Az ellenőrzés miatt a best lap (ghost) replay-t mentsd le a játékon belül, és szintén a játékban MEG KELL OSZTANOD (Save Best Lap Replay -> SHARE).  2.) Kérnénk, hogy egy képernyőképet (Share) is készítsetek, TT-ban, a Rankings képernyőn, és csatoljátok.

FIGYELEM! Az "A" szoba profi (szim) beállításokkal fut, azaz segítségek (mint TCS, ASM) NEM használhatók, az időmérésnél vedd ezt figyelembe - mivel a segítségek használata versenyben ellenőrizhető (előzetes időmérőn nem), csak javaslatot tehetünk: inkább kikapcsolt rásegítésekkel egy rosszabb idő, mint aztán problémák az "A" mezőnyben...

A mezőny az idők alapján két részre tagolódik majd - A és B divízió (ez utóbbi kezdőbarátabb beállításokkal).
A szobák nevében eszerint A és B megkülönböztetés szerepel, az „B” részleg hosztja Psc_Ejzi, az „A” pedig Quentaro81 (hozzá kell majd a verseny napján belépni - GTS, lobby lista) Lobby: HUN - GT4 4. [A]/[B] ZART

Határidő:

Jelentkezni, időt beküldeni november 26-án vasárnap 12:00-ig lehet!
A végső beosztás (ki melyik szobába kerül) ezután kerül ki az eseményhez, és az oldalra, de legkésőbb a verseny előtt 1 órával elérhető lesz!

Szabályok, korlátozások

Autó kategória: Gr.4, BoP szerinti teljesítmény
Beállítás megengedett
Versenyen használható legjobb gumi: Racing Medium
Gumikopás a versenyen: 4X  üzemenyagfogyás  3X
Törés - A) div : light (idővel megjavul) ; B.) div: nincs
Segítségek: A.) div CSAK ABS  ;  B.) div: MINDEN  (Ez azt jelenti, hogy TCS, ASM, kormányzás rásegítés, versenyvonal, egyéb hasonló az A. Divízióban NEM használható.)


Ezúttal állórajt lesz, a hibákat elkerülendő. Továbbá a technikai gondok miatt a teljes sorozatból mindenkinek a legrosszabb eredményű futama kiesik!

Handicap, ballaszt /átmenetileg szünetel!

A dobogósok ballaszt súllyal indulnak a következő versenynapon - azaz következő vasárnap. Helyezések szerint: 25 kg ; 15 kg ; 10 kg. Ami újabb dobogós hely esetén halmozódik (maximálisan 150 kg), 4. vagy rosszabb hely esetén teljesen megszűnik!
FIGYELEM: a két verseny együttes pontszáma alapján számoljuk a forduló helyezettjeit!
 

Mivel ez az első versenysorozat a GTS-ban, a változtatás jogát fentartjuk, a játék esetleges kezdeti hibái miatt mi kérünk elnézést... :) Ötleteket és kérdéseket szívesen fogadunk! Ha nem ismered a tiszta játék fogalmát, ha direkt kilököd a versenytársad - vagy ha egy véletlen hibád után nem engeded magad elé, ne jelentkezz... 
Kérném, hogy a szoba létrehozója, - a hoszt írásait mindig figyeljétek!

Bejelentkezés a hozzászóláshoz


Quentaro (quentaro) profilkép
Quentaro (quentaro) válaszolt a témára: #1 2017 dec. 05 13:17
teszt 2
Quentaro (quentaro) profilkép
Quentaro (quentaro) válaszolt a témára: #2 2017 dec. 05 13:16
teszt 1
Nfsfun88 (Nfsfun88) profilkép
Nfsfun88 (Nfsfun88) válaszolt a témára: #3 2017 nov. 26 13:08
Nem tudtam sajnos haza érni délig.
Remélem be férek még így az esti versenyekbe ha nem akkor majd legközelebb :) szép napot nektek!

Nfsfun88
Ejzi (Ejzi) profilkép
Ejzi (Ejzi) válaszolt a témára: #4 2017 nov. 23 17:54
nem is tudtam, hogy ismet en leszek majd a host :DDDD

Belépés

 • Nincs üzenet